Konzalting

Naše višegodišnje iskustvo (više od 15 godina u IT industriji) Vam može pomoći da uspješno (u roku sa zadanim resursima u okvirima budžeta) završite velike IT projekte. Pomažemo kod odabira i uvođenja programskih rješenja (savjetovanje kod dizajna kompleksnih programskih rješenja temeljenih na najmodernijim tehnologijama).
ASR Group usko surađuje sa svojim klijentima kako bi identificirao procese i mogućnosti IT tehnologije.
ASR Group nudi sljedeće na području savjetovanja i integracije IT sustava:

• Poslovno planiranje i izvještavanje
• Unaprjeđenje poslovnih procesa
• Planiranje informacijskih tehnologija
• Savjetovanje u arhitekturi i dizajnu software-a
• Održavanje postojećih sustava

Sistem integracija

Kreiramo IT sustave za Vas kombinirajući vaše postojeće hardware-ske i software-ske sustave od više dobavljača u kombinaciji s našim znanjem i novim tehnologijama da bi se zadovoljili vaši poslovni ciljevi. Poklonite nam povjerenje i nakon snimke stanja i naše analize možemo vam pomoći pomaknuti Vaš poslovni sustav bliže Vašim potrebama. Ukoliko imate različite sustave koji su nastali u različitim vremenskim periodima, a vaši podaci nisu usklađeni to čini operativu neefikasnu i isto tako vaš sustav čini sigurnosno ranjivim. Mi smo tu da bi prevladali nedostatke koji su nastali razvojem tehnologije kroz vrijeme, uskladili podatke u raznim sustavima te vam u konačnici osigurali informaciju na točnim i pouzdanim podacima. Tek nakon snimke stanja možemo vam reći koje je rješenje najbolje za Vas.

Vođenje informatičkih projekata

U zavisnosti od konteksta rješenja koristimo i razne projektne metodologije za vlastiti razvoj te vam iskustvo u vođenju projekta možemo ponuditi kao uslugu. Imamo iskustva u vođenju projekata po standardnim iterativnim metodama pa sve do agilnog projektnog upravljanja.

Writing essays for money means that a specialist in a required academic field will complete this paper according to your instructions.

Poslovna inteligencija

Višegodišnje iskustvo u izradi modela i rješenja u poslovnoj inteligenciji te vođenje projekata za poslovno izvještavanje (business intelligence) na vodećim BI platformama dokaz su iskustva koje imamo u tom području. Sudjelovali smo u izradi velikih sustava za planiranje i izvještavanje na SAP BW platformi.